Ma – vrij 08:30 – 17:30

Over ons

Ons verhaal

Het ontstaan van DaaS IT Now

Samenwerking DaaS IT Now

De huidige ICT markt is volop in ontwikkeling. Mede ingegeven door het hybride werken, is de vaste werkplek tegenwoordig niet meer de norm. Werknemers verwachten dat zij flexibel zijn om te bepalen waar en wanneer zij kunnen werken, en dat zij door hun werkgever met de juiste technologie hierin ondersteund worden met een toename van het aantal (mobiele) devices tot gevolg.

Daarnaast zijn er regelmatig nieuwe collega’s die erbij komen en vertrekken, of er zijn innovatieprojecten waarbij IT-apparatuur op grote schaal vervangen moet worden. En als er dan er dan eenmaal honderden of duizenden devices in de organisatie aanwezig zijn, is het lastig om te achterhalen wanneer ze aan vervanging toe zijn, waar ze zich bevinden en wie ze gebruikt. Zeker in het kader van informatiebeveiliging (AVG) is het essentieel voor iedere organisatie om over deze informatie te beschikken.

Tot slot zorgt de grote schaarste aan gekwalificeerd IT-personeel en de hoge werkdruk ervoor, dat het nagenoeg onmogelijk is om het gehele levenscyclusbeheer zelf uit te voeren. Daarom zijn steeds meer organisaties op zoek naar een oplossing waarbij ze zowel financieel als operationeel ontzorgd worden.

Daarom hebben ProfLease en SiSo IT Services de handen ineen geslagen en hebben hun IT lifecycle management en financieringsoplossingen gebundeld tot één geïntegreerde duurzame Device as a Service oplossing: DaaS IT Now.

Onze visie

Bespaar geld én het milieu

Bespaar geld…

Mede vanwege de investeringskosten voor nieuwe apparatuur, wordt het vernieuwen van apparatuur vaak uitgesteld totdat een device het heeft begeven. Dit heeft (onbewust) een grote impact op uw organisatie en het milieu. Niet alleen E-waste is een probleem dat hierin resulteert, maar ook de productiviteit en motivatie van medewerkers neemt af doordat zij moeten werken met verouderde apparatuur. Met het uitstellen van investeringskosten voor nieuwe apparatuur lijkt het dat je geld bespaart, echter het tegendeel is waar. Onderaan de streep resulteert dit in een hogere Total Cost of Ownership dan noodzakelijk is.

Met DaaS IT Now realiseert u kostenbesparingen en kunt u investeren in nieuwe technologie wanneer dat nodig is, en niet wanneer het budget dat toelaat.

… en het milieu!

Een volledig circulaire economie. Dat is wat we in Nederland in 2050 bereikt moeten hebben. Met name het gebruik van IT heeft een grote impact op het klimaat. Denk hierbij aan het delven van (schaarse) grondstoffen, maar ook het energieverbruik dat het met zich meebrengt. Gelukkig zijn ook steeds meer organisaties actief bezig met thema’s als MVO en duurzaam ondernemen op het gebied van IT.

Omdat wij iedere fase van de IT-lifecycle zo duurzaam mogelijk hebben ingericht, kan ook uw organisatie optimaal bijdragen aan de circulaire economie.

Wij willen benadrukken dat het realiseren van kostenbesparingen en duurzaamheidsdoelstellingen hand in hand samen kunnen gaan. Daarom is onze stellige overtuiging met DaaS IT Now: ‘Bespaar geld én het milieu’.